Варна

Всички яхти под наем във Варна от Bulgaria Yachting

1. Яхта Van de Stadt 40

van de stadt 40 – Това е яхта с изявен афинитет за еднодневни плавания. Със своя оригинален и неподражаем дизайин предоставя възможност на нейните ползватели да се почувстват наистина различни и единствени в морето. И не на последно място – поради моралният стимул на Bulgaria Yachting да популяризира яхтения туризъм, ние ви предоставяме тази яхта на уникална за местния пазар цена – едва 275 евро.
Цена за 1 ден 275.00 €

Варна, Балчик

2. Яхта Jeaneau 52

Jeanneaau 52 – Стил, асоцииращ Jeanneau 52. Яхта, говореща за лукс. Това е най-модерната ветроходна яхта, която се предлага във Варна. Позиционирана е  във високия клас плавателни съдове от колекцията на Bulgaria Yachting, изключително подходяща за еднодневни плавания. Ако желаете еднодневна екскурзия с висок клас яхта – това е яхтата за вас.
Цена за 1 ден 450.00 €

Варна, Балчик

3. Яхта Jeanneu 40

Jeanneau 40 – Сетите ли се за бързина и стил, това трябва да е първата яхта, която изплува във вашето съзнание. Jeanneau 40 e създаден за скорост. Двата и щурмвала(кормила) говорят за сигурност и позволяват на желаещите безпроблемно да опитат от чара на това да бъдеш ветроходец. Уникална за вашия романтичен излет или ветроходно начинание.
Цена за 1 ден 300.00 €

Варна, Балчик

4. Яхта Azimut 55 fly

Azimut 55 Fly e олицетворение на лукс и бързина. Ако желаете изключително луксозна яхта, чрез която да усетите моторната скорост, това е яхтата за вас. Azimut 55 – яхта за ценителите на бързината и лукса.
Цена за 1 ден 1 600 €

Варна

5. Яхта Bavaria 46 cruiser

Bavaria 46 cruiser – Бавариа 46 е впечатляваща яхта, изключително удобна за дълги пътешествия и чартърни пътувания. Едва ли ще намерите друга плавателен съд от този клас, който да предлага толкова пространство и комфорт. Разполага с 3 двойни кабини и 3 душа, всички те със самостоятелен санитарен възел. Бавариа 46 – яхта, моделирана за вашия чартър.
Цена за 3 дни 2 100 €

Варна

6. Яхта Bavaria 34 Cruiser

Bavaria 34 cruiser – това е яхта за хората, които искат да избягат от комерсиалността на големите яхти и да изпитат нещо ново. Въпреки своите размери обаче, благодарение на старанието на своите дизайнери, Bavaria 34 cruiser осигурява пространство, неподозирано за яхта с тези размери.  Bavaria 34 – малка, но стилна и класна.
Цена за 3 дни 1 200 €

Варна

7. Яхта Sea Ray 350

Sea Ray 370 – Това е яхта за клиентите, които желаят да наемат ниско тарифна моторна яхта. Sea Ray 370 – вече и моторните яхти са достъпни.
Цена за 1 ден 690.00 €

Варна

Някои от нашите яхти са рядко срещани на местния пазар и могат да ви накарат да се почувствате наистина единствени. Варна е град със стари традиции във ветроходството, но едва прохождащ в яхтения туризъм. Не са много хората, усетили магията на това да са сами в морето, препускащи на луксозна яхта в покрайнините на местност Романтика, Пашадере, Фичоза и останалите заливи измежду тях. Разполагаме с богат асортимент, който може да задоволи различни вкусове- ценители на романтичните разходки, любителите на високата скорост в морето, обожателите на порива на вятъра или изискващите лукс и комфорт. Отдаваме яхти на неподражаеми за съответния клас яхти цени, поради изградените ни ключови партньорства в родния ни град. Наемете яхта под наем с нас и изберете своята такава – ето ги и тях: Van de stadt 40 – перлата в бордо Bavaria 34 Cruiser – малката голяма Bavaria 46 Cruiser – чартърният лидер Jeanneau 40 – бързина и стил Jeanneau 52 – лукс от друго измерение Azimut 55 fly – луксозното торпедо Sea ray 370 – достъпната моторна